Digitális LCD Videófalak

„A sikerért fizet, a digitális LCD Videófalat ingyen adjuk!

A legmodernebb marketing eszköz

Digitális LCD Videófalak – Digital Signage a jelenleg gyártott legmodernebb marketing eszközök a beltéren használatos, fotó és videóanyag megjelenítésre alkalmas kijelzők családjában. 

A Full HD felbontású képernyő gyönyörű vizuális élményt biztosít már minimális távolságról is. Digitális LCD Videófal termékünk beépített hangszórót is tartalmaz, így a megjelenített videót hang kíséretében is élvezhetjük. 

A feltöltött tartalmat annyiszor változtatja ahányszor kedve tartja, továbbá az Ön által beállított másodpercenként több fotó és videó tartalom is megjeleníthető egymást követően. A videófal akár üveg kirakat mögé is elhelyezhető, a mozgó tartalom vonza az üzlezhelyiség előtt közlekedők figyelmét. 

Ellenben a plakátokkal vagy molinókkal, a Digitális LCD Videófalat egyszer szükséges megvásárolni, egyszeri beruházási költség.

}

Az idő pénz

Mivel a feltöltött tartalom bármikor cserélhető vagy módosítható, azonnal képes lesz reagálni a változásokra. Nem kell többet várnia a molinó legyártására, a papír alapú hirdetési felület elkészültére, vagy a hirdetési újság megjelenésére. Azonnal tud cselekedni, gyorsabban mint bármilyen más marketing eszköz alkalmazásával. A tartalom gyorsan és egyszerűen változtatható.

Több tevékenység, 1 termék

Amennyiben Önnek több tevékenysége is van, nem szükséges duplán vagy akár triplán molinót gyártatni, papír alapú marketingfelületet nyomtatni. Nem szükséges átrendezni a kirakatot. A Digitális LCD Videófalon mindegyik vállalkozását meg tudja jeleníteni. A termék súlya 70 kg, 2 ember könnyedén tudja mozgatni egyik helyiségből a másikba, egyik kirakatból a másikba. 

R

Vállalkozásra szabva

A megjelenő tartalom mellett, számos olyan beállítást eszközölhet a terméken, amelyek akalmazásával teljes mértékben vállalkozására tudja szabni a megvásárolt Digitális LCD Videófalat. Például dátum-és idő megjelenítés, 1 napon belül több be-és kikapcsolási idők megadása.

Egyszerű kezelhetőség

A Digitális LCD Videófalak kezelése egyszerű. Az Ön laptopján vagy asztali PC-jén található fotó és / vagy videó anyagot át kell másolni egy pendrive-ra. A pendrive-ot be kell helyezni a Digitális LCD Videófal termékbe, majd várni pár másodpercet amíg a pendrive tartalma automatikusan átmásolódik a Videófal saját memóriájába. Amikor a tartalom átmásolódott, a Videófal ezt egy szöveges üzenet formájában jelezni fogja, ekkor a pendrive-ot eltávolíthatjuk a termékből. Onnantól, hogy a megjelenítendő tartalom a Videófal saját memóriájába került, a lejátszási folyamat teljesen automatikus. Mindaddig amíg a tartalmat nem módosítja, Önnek csupán annyi feladata van, hogy bekapcsolja az Digitális LCD Videófalat és a tartalom automatikusan elindul. Abban az esetben amikor a termék 0-24 órában üzemel, semmilyen feladatunk nincs a termékkel. A Digitális LCD Videófal tartozéka egy távirányító, a tartalomfeltöltés kivételével minden egyéb beállítást ezzel tudunk elvégezni. Olyan mintha az otthoni tv-t kezelnénk.

Termékünk elnyerte tetszését?

Nem áll rendelkezésére olyan fotó és / vagy videóanyag, amelyet szívesen látna saját LCD Videófalán?

Mondja el, vagy mutassa meg elképzelését és mi megvalósítjuk.

A termékértékesítés mellett, komplex szolgáltatásunk DIGITÁLIS TARTALOMGYÁRTÁSRA is kiterjed.

Legyen szó fotó vagy videó szerkesztésről, egyszeri alkalomról vagy éves szerződésről, legyártjuk a megálmodott reklámot Digitális LCD Videófal termékére.

Digitális LCD Videófal paraméterek

9

termék magassága: 190 cm

9

szélessége: 77 cm

9

vastagsága: 4,5 cm

9

LCD kijelző mérete: 55 inch / 121*68 cm (magasság*szélesség)

9

felbontás: 1920*1080

9

élettartam: 50.000 óra

9

színválaszték: fekete / ezüst 

9

fényerő: 450 cd

9

vezérlés: USB

9

szín: 16,7 millió

9

áramfelvétel: 81 W

9

kezelt videóformátumok: MPEG1, MPEG2, MPEG4

9

kezelt képformátumok: JPG, JPEG, BMP, PNG, GIF

9

kezelt Audio formátum: MP3

Miért a digitális LCD videó fal?

„A sikerért fizet, a reklámfelületet ingyen adjuk.”

N

A jelenleg gyártott legmodernebb marketing eszköz

N

Gyönyörű vizuális élmény

N

Beépített hangszóróval

N

A feltöltött tartalmat bárhányszor változtathatja

N

Kezelése egyszerű

N

A videófalat bekapcsolja és a tartalom automatikusan elindul

N

Figyelemfelkeltő, vonza a járókelők figyelmét

Képek a kivitelezéseinkről

Kíváncsi miként mutatna saját marketing anyaga egy Digitális LCD Videófalon?

N

Jómagam vizuális típus vagyok. Szeretem élőben látni, hogy mit is kapok a pénzemért. Ki is próbálhatom? Mégjobb!

Ön is ilyen? Segítek dönteni mindenféle kötelezettség nélkül!

N

Látogasson meg minket, hozza magával pendrive-on marketing anyagát és nézzük meg együtt, hogy miként mutat a Digitális LCD Videófalon!

Digitális LCD Videófal termékeink megtekinthetők az alábbi címeken

IC Partner Ingatlaniroda termálparkolóra néző üveg kirakatában (bármikor megtekinthető).

RAW Agency Marketing Ügynökség irodájában (a megtekintéshez időpontegyeztetés szükséges).

error: Content is protected !!